“Ваш мозок може все. Абсолютно все. Головне, переконати себе в цьому. Руки не знають, що вони не вміють віджиматися, ноги не знають, що вони слабкі. Це знає ваш мозок. Переконавши себе в тому, що ви можете все, ви зможете дійсно все”. 

 Роберт Кіосакі

Консультантки ІРЦ Марина Андрієнко та Тетяна Зарудська взяли активну участь у дводенному інтенсиві «Створення навчального контену за допомогою технологій доповненої реальності» від тренерки, заступниці директора МРЦ, Юлії Матвієнко. Два дні інтенсиву пройшли у цілковитому зануренні у світ доповненої реальності. Учасники мали можливість інсталювати цікаві інноваційні застосунки, які знадобляться в роботі вчителя майбутнього. Вкотре переконуємося в тому, щоб не потрапити на заміноване, небезпечне поле стагнації, потрібно постійно навчатися і розвиватися. Тож беремо тільки найкраще від друзів і впроваджуємо в роботі ІРЦ! 

osvita vprodovsh ghyttya

Дякуємо директорці Міжшкільного ресурсного центру Олені Вікторівні Цимбалюк за надану можливість, без відриву від виробництва, зануритися у світ імерсивних технологій.