Сьогодні чергове засідання батьківського клубу “Крокуємо разом” виявилося навдивовижу багатолюдним, а відтак і насиченим на позитивні емоції, посмішки, на цікаві знайомства та історії.

Це стало можливим завдяки тому, що до когорти сталих учасників батьківського клубу долучилися нові учасники, серед яких не тільки батьки наших особливих дітей, але й консультанти ІРЦ та запрошені гості – психологині проєкту “Зупинка: Я” Шабанова Яніна і Шишкіна Ольга. (Проєкт “Зупинка: Я” реалізується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Пані Ольга та пані Яніна провели для усіх присутніх майстер-клас на тему: “Образ моєї внутрішньої сили” із циклу “Шляхом відновлення”. Процес створення власних портретів козаків та козачок, що супроводжувався музикою, власними історіями з дитинства та неймовірною атмосферою творчого лету, дав можливість побачити свій внутрішній потенціал, внутрішню невичерпну енергію до омріяного шляху відновлення.

Ця зустріч вкотре дала ресурс, як для батьків, так і для педагогів ІРЦ, які чітко усвідомлюють важливість у відновленні ментального здоров’я в нинішній час.