У рамках реалізації регіонального проєкту “STEAM inclusion” консультанти ІРЦ завітали до друзів-партнерів в ПУЕТ в єдиний в Україні центр повітряної робототехніки. Постійно розвиватися та знати напевно, що чекає тебе завтра в умовах постійної зміни парадигм всього: освіти, медицини, життя, майбутнього…. Мусимо володіти всім необхідним інструментарієм та багажем досвіду, як працювати в освіті 4.0 та впроваджувати її в інклюзивному закладі освіти.

Зараз, попри війну та щоденні загрози, які вона несе за собою, мусимо все ж використовувати будь-які можливості, аби надолужити освітні втрати та, не тільки наздоганяючи, але й подекуди випереджаючи провідні країни світу, розвивати себе та допомагати розвиватися іншим. Від цього залежить не тільки якісна освіта дітей з ООП, але й розвиток держави в цілому.

Тож щиросердно дякуємо Юрію Матвієнку та дружній родині ПУЕТ за запрошення і за те, що маємо одні з перших в Україні відчути вплив повітряної робототехніки та імерсивних технологій на освітній потенціал сьогоднішнього покоління здобувачів освіти. Дійсно, “не потрібно бути розумнішим за всіх, треба бути швидшим за більшість”. Тримаймо освітній фронт разом!!!

“Ми або робимо крок вперед, щоб зростати, або назавжди залишаємося на небезпечному полі стагнації. Рух це те, що дає нам можливість заглянути в майбутнє і по максимуму використати сьогодення… Крок вперед чи два назад, що обираєш ти?” НеМаркусАврелій