Департамент освіти Полтавської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора Комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр Полтавської міської ради».

Найменування і місцезнаходження установи.

Комунальний заклад «Інклюзивно-ресурсний центр Полтавської міської ради»

(вул. Нечуя-Левицького, 4, м. Полтава)

Найменування посади та умови оплати праці.

Директор Комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр Полтавської міської ради».

Посадовий оклад директора інклюзивно-ресурсного центру, надбавки, доплати та премії встановлюються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» та наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ».

Кваліфікаційні вимоги до претендентів.

Посаду директора Комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр Полтавської міської ради» може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня магістра (спеціаліста) за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія»), стаж роботи не менше п’яти років за фахом, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан, що не перешкоджають виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, та строк їх подання.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає такі документи:

– копію паспорта громадянина України;

– письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

– копію трудової книжки;

– копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

– письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Документи для участі в конкурсі подаються до Департаменту освіти Полтавської міської ради за адресою: вул. Соборності, 36, м. Полтава, каб. 26а протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення.

Останній день прийому документів – 06.08.2021.

Особи, які приймають документи від кандидатів та надають додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору – головні спеціалісти відділу кадрової, правової роботи та охорони праці управління освіти Департаменту освіти Полтавської міської ради Бредун Наталія Валеріївна та Аліпа Людмила Сергіївна (е-mail: poltosvita@osvitapoltava.gov.ua, тел. 60-95-10).

Дата, місце та етапи проведення конкурсного відбору.

Конкурсний відбір переможця на заміщення посади директора Комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр Полтавської міської ради» відбудеться орієнтовно в період з 16.08.2021 по 20.08.2021 в приміщенні Департаменту освіти Полтавської міської ради (вул. Соборності, 36, м. Полтава) за результатами кваліфікаційного іспиту на перевірку знань чинного законодавства України (законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами, основ спеціальної педагогіки, основ управління діяльністю інклюзивно-ресурсного центру) та співбесіди на засіданні конкурсної комісії.

Про дату і час складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди кандидати будуть повідомлені додатково.

Питання для перевірки знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами, основ спеціальної педагогіки, основ управління діяльністю інклюзивно-ресурсного центру представлені в додатку. 

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *