Благодійний фонд «Безпечне майбутнє» на чолі з директоркою Іриною Саєнко у партнерстві з UNICEF Ukraine не аби як надихнули консультантів ІРЦ продовжувати надавати якісні психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги дітям з ООП, які цього потребують, збільшивши нашу методичну скарбницю якісним, професійним, дидактичним матеріалом.

Тому висловлюємо щиру вдячність за матеріальну підтримку для гармонійного розвитку осіб з особливими освітніми потребами та надання благодійної допомоги нашому закладу.

Цікаві дидактичні ігри («Лісові тваринки», «Алфавіт, «Цифри», лабіринти для міжпівкульної взаємодії та ін.) допоможуть зробити будь-яке корекційне заняття захопливим і цікавим для наших особливих маленьких клієнтів.

Також неоціненним для педагогинь центру є отримання набору «Дари Фребеля» з 14 комплектів з різними дерев’яними фігурами, формами та основою для шнурівки-мозаїки з дерева. У кожному мінінаборі є комплект дерев’яних форм або фігур. На занятті можна використовувати як один комплект, так і кілька одночасно.

Наші діти знайдуть для себе іграшки-елементи конструктора з дерева, брусочки, кубики, цеглинки для розвитку просторового мислення, головоломки для розвитку логічного мислення, шнурівку з намистинами для розвитку дрібної моторики й координації. Елементи цього набору є незамінні не лише для розвитку базових знань дитини, а й для розвитку творчого мислення. З таким масштабним набором дитина зможе придумати масу цікавих мозаїк, головоломок і будівель.

Віримо, що завдяки такій плідній співпраці сила та енергія наших колективів буде лише зростати. Адже це лише початок нової історії…